Uitgave vrijdag 10-juni-2022
Bekijk in de browser
bazuin_header

Wat gebeurt er bij Gezinshuis Namasté?

In de ‘rotte bocht’ op de Postweg in De Glind startten Tom en Femke een jaar geleden een gezinshuis van ’s Heerenloo. In de tuin zie je borden, veel kleuren, drie grote witte geiten, varkens, een boomhut, Tibetaanse gebedsvlaggen en een Yurt.

Lees meer
Normaal is ook maar zo gewoon

Zwem4Daagse bij Splash Openluchtbad De Glind

Zwem4Daagse bij Splash Openluchtbad De Glind
Beleef 4 dagen lang zwemplezier! Doe je (weer) mee aan de Nationale Zwem4daagse? Zwem van maandag 20 juni tot uiterlijk vrijdag 24 juni 2022 minstens 4 avonden 500 meter (20 baantjes) per keer en ontvang een officiële medaille en certificaat. De Zwem4daagse vindt elke avond plaats tussen 18.00 uur en 20.30 uur.

Lees meer

Buiten Hatha yoga in pluktuin Très Jolie

Verstillen, aankomen in je lichaam en meer rust in je hoofd, dat is wat kan je ervaren door Hatha yoga. Deze vorm van rustige yoga zal wekelijks beoefend worden in de prachtige pluktuin van Très Jolie, midden in de natuur, met al haar inwoners en elementen.

Lees meer
Buiten Hatha yoga in pluktuin Très Jolie

Mini ezelveulentje geboren op de kinderboerderij

Miniezelveulentje geboren op de kinderboerderij
Op de kinderboerderij in De Glind zijn dit jaar weer veel jonge dieren geboren. Zoals kippen, konijnen, duiven, eendjes, geitjes en lammetjes. Op dinsdag 7 juni jl. is er op de kinderboerderij eindelijk een mini ezelveulentje geboren.

Lees meer

Oecumenische openluchtviering op 26 juni

Zondag 26 juni mogen we weer samen vieren. Samen, dat is met mensen van de geloofsgemeenschap uit Achterveld en de gemeente uit De Glind en Achterveld, maar natuurlijk ook met iedereen die dit met ons wil meevieren. Als alles goed gaat en we mooi weer hebben, kunnen we opnieuw met elkaar de jaarlijkse openluchtviering houden.

Lees meer
Oecumenische openluchtviering op 26 juni

Overleg Dorpsplatform

Dorpsplatformoverleg
Op maandag 13 juni aanstaande vindt er om 20.00 uur weer een overleg van het Dorpsplatform plaats. Dit is een vergadering waar ook alle bewoners van De Glind welkom zijn om aan te sluiten. Bij dit overleg zijn diverse partijen vertegenwoordigd, die een update zullen geven over de laatste ontwikkelingen.

Lees meer

Agenda

De Glindse Bazuin valt onder de verantwoordelijkheid van Belangenvereniging De Glind.
Deze maandelijkse nieuwsbrief bevat berichten van dorpswebsite WWW.GLIND.NL


Email Marketing Powered by MailPoet