Uitgave maandag 24-januari-2022
Bekijk in de browser
bazuin_header

Nieuwbouw voor De Akker

Naast het oude gebouw 'De Akker' aan de Postweg 15, achter de Prinses Beatrixschool, verschijnt een nieuw gebouw. Het oude gebouw, dat er nu nog even staat, is al vanaf 1971 in gebruik als verenigingsgebouw van de Hervormde Kerk Barneveld. Het is aan vervanging toe.

Lees meer
Nieuwbouw De Akker

Nieuwsbrief December 2021 Belangenvereniging De Glind

Nieuwsbrief December  2021 Belangenvereniging De Glind
In de laatste nieuwsbrief van 2021 van de Belangenvereniging blikken we terug op een jaar dat veelal in het teken stond van Corona en de bijbehorende maatregelen. We blijven zoeken naar lichtpuntjes en hopen we dat het snel weer wat normaler wordt.

Lees meer

Nieuwjaarsreceptie gaat niet door

De Belangenvereniging wil allereerst iedereen het beste wensen voor 2022. Daarnaast geven wij u een update over de geplande Nieuwjaarsreceptie. Voorgaande jaren organiseerde de Belangenvereniging samen met de ZOO partners (dit zijn: de zorgorganisaties, Rudolphstichting, Donnerschool en de Beatrixschool) een Nieuwjaarsreceptie. Deze gaat dit jaar helaas niet door. Lees meer
Nieuwjaarsreceptie gaat niet door

Data Dorpsplatform 2022 bekend

Klein Moorst
Het Dorpsplatform is een openbaar overleg waarin bewoners en diverse organisaties uit De Glind, de politie en de gemeente Barneveld met elkaar kunnen bespreken wat er in het dorp speelt. De Belangenvereniging zit deze bijeenkomst voor. Uw inbreng wordt op prijs gesteld.

Lees meer

Agenda

De Glindse Bazuin valt onder de verantwoordelijkheid van Belangenvereniging De Glind.
Deze maandelijkse nieuwsbrief bevat berichten van dorpswebsite WWW.GLIND.NL


Email Marketing Powered by MailPoet