Uitgave vrijdag 28-oktober-2022
Bekijk in de browser
bazuin_header

Nieuwsbrief Oktober BLV De Glind

Het is alweer herfst, de bladeren vallen en we gaan langzaam de winter in. In de nieuwbrief blikt de Belangenvereniging terug op een roerige periode in de Glind en wordt u geïnformeerd over actuele onderwerpen.

Lees meer
Nieuwsbrief Oktober BLV De Glind

Kijkdag zaterdag 29 oktober Crea-griet

Kijkdag zaterdag 29 oktober  Crea-griet
Na een periode van onzekerheid gaan we nu toch echt proberen om weer workshops te gaan geven. Ik heb er weer ontzettend zin in en hoop jullie ook! Tijdens de Kijkdag kan je de nieuwe herfstcreaties bekijken en alvast inspiratie opdoen voor de aankomende Kerst!

Lees meer

Buurtbus ontvangt 500.000e passagier

Op zaterdag 22 oktober jl. heeft de Buurtbus Vereniging “De Glind en Omstreken” de 500.000e passagier verwelkomd. Jennifer uit De Glind was de gelukkige en ontving bij de bushalte Schoonderbekerweg een mooie bos bloemen en een cadeaubon van het bestuur van de vereniging.

Lees meer
Buurtbus ontvangt 500.000e passagier

Update Buurtbus 511

Update Buurtbus 511
Het is alweer een tijd geleden dat er een bericht over de buurtbus in de Glindse Bazuin verscheen. Tijd voor een update. Het kan niemand zijn ontgaan dat de buurtbus vele malen per dag (20x door de week en 16x op zaterdag) over de Postweg en Ringlaan rijdt om passagiers van Scherpenzeel via De Glind naar Barneveld v.v. te vervoeren.

Lees meer

De Glind als proeftuin voor een aardgas vrije wijk

PAW (Programma Aardgasvrije Wijken) ondersteunt in het oppakken en uitvoeren van de regierol in de transitie naar een aardgasvrije gebouwde omgeving. In 66 proeftuinen wordt landelijk gewerkt aan het aardgasvrij maken van een woonwijk, dorp of buurt. Dit jaar werd ook De Glind benoemd als proeftuin.

Lees meer
De Glind als proeftuin voor een aardgas vrije wijk

Sint Maarten en actie Voedselbank

Sint Maarten en actie Voedselbank
Op vrijdag 11 november is het weer Sint Maarten. Een feest van delen en geven. Dat je op die avond met een lampion de huizen langs gaat, een liedje ‘zingt’ en als beloning wat snoep of ‘verstandigs’ krijgt, dat weten de meesten in De Glind wel. Maar er gebeurt die avond nog meer in de kerk.

Lees meer

Agenda

De Glindse Bazuin valt onder de verantwoordelijkheid van Belangenvereniging De Glind.
Deze maandelijkse nieuwsbrief bevat berichten van dorpswebsite WWW.GLIND.NL


Email Marketing Powered by MailPoet