Uitgave vrijdag 27-januari-2023
Bekijk in de browser
bazuin_header

Samen zwerfvuil opruimen, wie doet er mee?

Op zaterdag 18 maart 2023 is het weer zover! De Landelijke Opschoondag is er om te laten zien dat afval níet op straat thuishoort en dat iedere actie telt. Ook vanuit De Glind sluiten we hierbij aan en gaan we de handen weer uit de mouwen steken om het zwerfvuil op te ruimen. Lees meer
Samen zwerfvuil opruimen, wie doet er mee?

Informatie avond voor bewoners over Ecowonen Project

Informatie avond voor bewoners over Ecowonen Project
Informatie avond project Ecowonen Midden Nederland in De Glind op woensdag 15 februari 2023. Alle inwoners van De Glind zijn van harte welkom op de informatieavond over de nieuwe woonwijk, die gebouwd gaat worden op het voetbalveld.

Lees meer

Textiel Repair-Café

Op de locatie van Typisch Textiel (Rudolphlaan 24) is een Textiel Repair-Café geopend. Iedereen uit het dorp kan hier elke derde dinsdag van de maand voor reparaties aan textiel terecht. Er mag gebruik worden gemaakt van de vier aanwezige naaimachines.

Lees meer
Textiel Repair-Café

KrijgDeKleertjes open in 2023

KrijgDeKleertjes in 2023
Ook in het nieuwe jaar kunt u bij KrijgDeKleertjes terecht om kleding te ruilen. Dit zijn de data: 21 en 22 Februari, 21 en 22 Maart, 18 en 19 April, 16 en 17 Mei en 20 en 21 Juni. Op dinsdagen van 19.00 tot 21.00 uur en op de woensdagen van 9.00 tot 11.00 uur.

Lees meer

Agenda

De Glindse Bazuin valt onder de verantwoordelijkheid van Belangenvereniging De Glind.
Deze maandelijkse nieuwsbrief bevat berichten van dorpswebsite WWW.GLIND.NL


Email Marketing Powered by MailPoet