Uitgave vrijdag 30-september-2022
Bekijk in de browser
bazuin_header

Biblio-lego in de kerk

Op zaterdag 1 oktober is er weer Biblio-Lego in de kerk. Met Lego gaan we een bijbelverhaal na bouwen. Alle kinderen t/m 12 jaar en hun ouders/begeleiders zijn van harte welkom! Doe je mee? We starten om 14.00 uur met het verhaal. Daarna kan er tot 16.00 uur gebouwd worden.

Lees meer
Biblio lego in de kerk

Meer over Ecowonen Midden Nederland

Meer over Ecowonen Midden Nederland
Blijf op de hoogte van het project Ecowonen Midden Nederland. Wij bouwen met elkaar een ecowijk in De Glind. U lees hierover in de nieuwsbrief.

Lees meer

Ga je mee op kamp?

Van 21 tot en met 23 oktober organiseert Jeugdkampen Don Bosco het ‘najaarsweekend’ voor de oudere jeugd. Het wordt een gezellig weekend met leeftijdsgenoten (15 t/m 17 jaar). De kampschuur staat midden op de Veluwe in het plaatsje ‘Assel’.

Lees meer
Ga je mee op kamp?

Nieuw ingerichte speelplekken in De Glind

Speelplek Glindhorst thv 2 sept 2022
Er kan weer volop buiten gespeeld worden in De Glind. Bij de Glindhorst ter hoogte van Schoonderbekerweg 45 en naast de J.H. Donnerschool zijn nieuwe speelplekken ingericht. De inrichting hiervan is samen met de bewoners van de buurt bepaald.

Lees meer

Duurzaam De Glind bij Gelders Energie Akkoord

Op 23 september 2022 mocht Jan Hofman, directeur-bestuurder J.H. Donnerschool, namens Duurzaam De Glind aanwezig zijn bij het Gelders Energie Akkoord. Hij presenteerde daar een film over Duurzaam De Glind.

Lees meer
Duurzaam De Glind  bij Gelders Energie Akkoord

Update Duurzaam De Glind

Update duurzaam De Glind
Op 10 maart 2022 werd bekend dat ons mooie dorp een subsidie van 1,9 miljoen euro van het rijk heeft gekregen voor het aardgasvrij maken van de woningen en bedrijfspanden. Inmiddels zijn we een half jaar verder dus is het tijd om te delen wat er tot nu toe is gebeurd.

Lees meer

Expositie "Kom 'ns kijken" in de Sint Jozefkerk Achterveld

Kom meer te weten over zowel de rijke historie als het hedendaagse leven in Achterveld. In deze expositie van mooie foto’s van speciale plekjes en markante gebouwen, wordt ook een blik geworpen op de toekomst.

Lees meer
Expositie "Kom 'ns kijken" in de Sint Jozefkerk Achterveld

Agenda

De Glindse Bazuin valt onder de verantwoordelijkheid van Belangenvereniging De Glind.
Deze maandelijkse nieuwsbrief bevat berichten van dorpswebsite WWW.GLIND.NL


Email Marketing Powered by MailPoet