Uitgave dinsdag 18-juni-2024
Bekijk in de browser
bazuin_header

De Glindse Bazuin digitaal

In maart 2014 starten we met Lale in de consistorie met de uitleg over de website www.glind.nl.

De Rudolphstichting heeft dan nog het beheer over de website en we hebben dan veel hulp van Arienne. Enthousiast beginnen Myra en Patrice aan deze klus en later volgt ook Rianne om de teksten te redigeren.

Het doel is om zoveel mogelijk informatie over De Glind en alles wat in ons dorpje gebeurd, te vergaren en te verspreiden met de nieuwsbrief De Glindse Bazuin.

Lees meer

We zijn er maar druk mee

Nieuwe Minibieb op het vertrouwde plekje
Vele uren pagina's vullen, het redigeren van alle teksten en links en de voorbereiding om alleen al informatie te krijgen over de berichten gingen vooraf aan het maken van de Glindse Bazuin (GB).

Rianne plaatst intussen trouw alle berichten over het openen en sluiten van de minibieb en de opschoondagen.

Lees meer

Nieuwe bewoners bezoeken en interviews

Als er nieuwe bewoners in De Glind waren gesignaleerd gingen Rianne en Myra op bezoek en houden dan tevens een promotiepraatje voor de BLV en de GB (later met bijbehorende folder). De Redactieraad schoof dan regelmatig twee aan twee aan de keukentafel aan voor een leuk interview op de website.

Lees meer

De Rudolphstichting (RS) draagt het stokje over aan de Belangenvereniging (BLV)

Het team wordt langere tijd aangevuld met de inzet van Bep en voor korte tijd Joost en is Arienne vervangen door Anja. Vooral de redactieraadvergaderingen bij Bep met zelfgemaakte taart waren heel welkom.

Dan wordt het stokje van beheer van de website overgedragen aan de BLV en worden we zelfs verrast met een struikje als dank voor onze inzet.

Lees meer

De website is toe aan vervanging

Het beheer ging over van Henk van Webtaurus naar Perron 18. En gelukkig zijn we in deze periode ondersteund door Bertha van de BLV en vooral haar Henk, onze technische steun en toeverlaat. Na vele pittige overleggen ook met de ASR dames (.... :-( .....) komen we eind 2020 tot de website die we nu hebben. Nieuwe pagina's worden geordend, samengevoegd voorzien van links en geredigeerd.

Lees meer

Het Afscheid!

Na een time out periode heeft Rianne besloten deze om te zetten in een definitief afscheid van de Redactieraad van glind.nl . Intussen is Lukas aan het team toegevoegd in eerste instantie voor technische zaken, maar hij zal wat meer gaan oppakken.

Hiermee is eea technisch makkelijker geworden en is het gelukkig minder werk. Het verkrijgen van informatie blijft een uitdaging.

We bedankten Rianne hartelijk voor 10 jaar inzet in de Redactieraad van www.glind.nl.

Lees meer

Agenda

  • Gezond blijven!
  • Lekker samenzijn met Huub
  • Genieten van kinderen en kleinkinderen
  • Gezelligheid met vrienden, familie en Manuel
  • Andere werkzaamheden bij de RS
  • Vrijwilligerswerk Minibieb en Opschoondag
  • Veel creatief bezig zijn
  • Lezen
  • Veel camperen
De Glindse Bazuin valt onder de verantwoordelijkheid van Belangenvereniging De Glind.
Deze maandelijkse nieuwsbrief bevat berichten van dorpswebsite WWW.GLIND.NL


Email Marketing Powered by MailPoet