|  augustus 2014  |  

Samen maken we www.glind.nl

In deze Glindse Bazuin past onmogelijk alle informatie. Kijkt u daarom altijd voor de meest actuele informatie op www.glind.nl. De website kan niet bestaan zonder uw bijdrage. Stuur uw nieuwsbericht of aanmelding van een activiteit naar de redactie. Dit doet u heel eenvoudig en kan 24 uur per dag door middel van het invullen van de webformulieren op de website.

Wilt u een melding van de laatste nieuwsberichten in uw mailbox, klik dan op het Rss-teken links onderaan de homepage.

30 augustus Feestelijke afsluiting van het zwembadseizoen

30 augustus Feestelijke afsluiting van het zwembadseizoen

Komt allen met ons dit zwembadseizoen gezellig afsluiten! Op 30 augustus is er een groot feest in Zwembad De Glind. Het zwembad is overigens t/m 13 september nog open!

Lees verder

Ondernemersborrel in Dok 14 (Glindster)

Op 12 september wordt er weer een ondernemersborrel georganiseerd. Deze inspirerende en interactieve avond is voor ondernemers uit De Glind. Vrij entree.

Lees verder

spelletjes

Spelletjesavond in Dok14 (Glindster)

De eerste spelletjesavond is op vrijdag 12 september. Kom gezellig langs en schuif aan. De “spelletjesavond” zal elke 2e vrijdag in de maand plaatsvinden in DOC 14 (Glindster).

Lees verder

Kunst & Kids Enzo

Dit jaar hebben we tijdens de Kunstroute Barneveld geen deelnemende kunstenaars. Voor jong en oud(er) gaan we daarom maar lekker met ons eigen talent aan de gang. Op het plein voor Dok14 (Glindster) of binnen in de Jadezaal gaan we creatief aan het knutselen onder begeleiding van enkele creatieve dorpsgenoten.

Lees verder

BLV logo

Uitnodiging Wijkplatform avond 16 september

U bent van harte uitgenodigd op woensdag 16 september om 19.30 uur in de consistorie (het gebouw naast de kerk) . Heeft u leuke ideeën of vragen over fysieke omgeving van De Glind laat het de Belangenvereniging weten.

Lees verder

prikbord - badminton

Start cursus badminton voor volwassenen

Op verzoek van de badmintongroep gaat dit seizoen van start met 10 avonden les in badminton. De startdatum is 17 september. Het is ook mogelijk om op deze avonden vrij te komen spelen. U bent van harte welkom!

Lees verder

Kunstgrasveld pas na de zomer klaar !

Kunstgrasveld pas na de zomer klaar!

Helaas zijn de werkzaamheden niet volgens planning verlopen, maar op 26 september a.s. zal Wethouder Fokkema dan toch eindelijk het kunstgras speelveld aan de Postweg openen. 

Lees verder

Actie "Houd de Bongerd Hoog" Stichting Landschapsbeheer Gelderland

Actie "Houd de Bongerd Hoog" Stichting Landschapsbeheer Gelderland

Met de actie Houd de Bongerd Hoog! hoopt Stichting Landschapsbeheer Gelderland (SLG) minimaal 100 particuliere nieuwe boomgaarden in Gelderland aan te kunnen leggen. Bewoners van het buitengebied kunnen met aantrekkelijke korting zelf hun hoogstamboomgaard samenstellen.

Lees verder