|  september 2014  |  

Samen maken we www.glind.nl

In deze Glindse Bazuin past onmogelijk alle informatie. Kijkt u daarom altijd voor de meest actuele informatie op www.glind.nl. De website kan niet bestaan zonder uw bijdrage. Stuur uw nieuwsbericht of aanmelding van een activiteit naar de redactie. Dit doet u heel eenvoudig en kan 24 uur per dag door middel van het invullen van de webformulieren op de website.

Wilt u een melding van de laatste nieuwsberichten in uw mailbox, klik dan op het Rss-teken links onderaan de homepage.

Sportieve opening van het kunstgrasveld

Sportieve opening van het kunstgrasveld

Vrijdagmiddag 26 september was het dan eindelijk zo ver: het kunstgrasveld was klaar voor gebruik.

Lees verder

Nieuws-Artikel_trouw

Jeugddorp in de pers!

Het "Jeugddorp" De Glind is de afgelopen weken alweer in de pers geweest! Vorige week verscheen er een artikel in de Trouw over het jeugddorp, waarvoor onder andere het gezinshuis Moeleker werd geïnterviewd. Ook verscheen er een artikel in het blad Diakonia; een 'vakblad' voor protestantse diakenen, over het gezinshuis van de familie Overbeek.

Lees verder

nieuws - kinderboerderij boer-inn

Boer-inn: leuke kinderactiviteit op zaterdag!

Kinderboerderij “Jeugddorp De Glind” biedt kinderen de mogelijkheid om mee te helpen op de kinderboerderij.

Lees verder

Bal Masqué - 4 oktober

Bal Masqué - 4 oktober

Op zaterdag 4 oktober as organiseert the Ladies Circle Barneveld hun vijfde lustrumfeest: een Bal Masqué in De Glind! Het goede doel van de avond is de Rudolphstichting.

Lees verder

Een kijkje bij de Rudolphstichting

Zoals u waarschijnlijk al weet, is er op 11 oktober een reünie in De Glind en zijn er op 19 november de Open Dorp Dag en het Kennisfestival. Om tijdens deze dagen zichtbaar te maken van welke panden en projecten de Rudolphstichting beheerder is …

Lees verder

Reünie jeugddorp De Glind 100-jarig bestaan

Op zaterdag 11 oktober a.s. vieren we met elkaar het 100-jarig bestaan van jeugddorp De Glind en is er in De Glind een reünie voor iedereen die in de afgelopen decennia in jeugddorp De Glind heeft gewoond, gewerkt of op een andere manier nauw betrokken is (geweest) bij het jeugddorp.

Lees verder

Open Dorpdag &Kennisfestival 19 november

OPEN DORP DAG EN KENNISFESTIVAL 19 NOVEMBER 100 jaar talenten in ontwikkeling Woensdag 19 november vieren wij het 100-jarig bestaan van De Glind als jeugddorp. In de vorm van een "Open Dorp Dag" en kennisfestival.

Lees verder

Gebedsviering met mensen met een beperking

In deze viering is IEDEREEN welkom, het gaat om vieren MET ELKAAR! Zondag 5 oktober 11.30uur St.Jozefparochie in Achterveld.

Lees verder

nieuws - Card Spar

SparCard Sparen, eerste bedrag is binnen !

Meesparen bij de Spar in Achterveld is met deze kaart heel gemakkelijk. Spaart u al mee?

Lees verder

Open avond Gezinshuis.com

Gezinshuis.com organiseert op 6 oktober een open avond voor iedereen die geïnteresseerd is in jeugdzorg, gezinshuizen en Gezinshuis.com. Deze informatiebijeenkomst is gratis en vrijblijvend.

Lees verder

GLIND BATTLE: voor iedereen van 12-88 jaar!

Vooraf maken de teamcaptains twee groepen. Tijdens deze Glind Battle daag je het andere team uit voor een spel.

Lees verder

agenda - sportactiviteiten

Nieuwe activiteitenrooster op www.glind.nl

De pagina op www.glind.nl met de doorlopende sportactiviteiten is bijgewerkt met informatie over de activiteiten die door het activiteitenteam en de voetbalschool worden aangeboden.

Lees verder

Grabbelen en knabbelen

Spelletjesavond in Dok14

Elke tweede vrijdagavond van de maand is het spelletjesavond in Dok14! Kom gezellig langs en schuif aan. Iedereen is welkom vanaf 20.00 uur!

Lees verder

Nieuws World Servants DSC_0104a

World Servants

Ook dit jaar gaat de Groep Barneveld weer op pad met World Servants.  Op 10 oktober vertrekt er opnieuw een groep naar Ghana.

Lees verder

Parkeren in De Glind

Parkeren in De Glind

Afgelopen week was er weer een wijkplatform vergadering, waarin onder andere besproken is dat het belangrijk is dat de bewoners, de organisaties en hun bezoekers zich realiseren, dat er niet geparkeerd mag worden op het gras.

Lees verder