|  november 2014  |  

Samen maken we www.glind.nl

In deze Glindse Bazuin past onmogelijk alle informatie. Kijkt u daarom altijd voor de meest actuele informatie op www.glind.nl. De website kan niet bestaan zonder uw bijdrage. Stuur uw nieuwsbericht of aanmelding van een activiteit naar de redactie. Dit doet u heel eenvoudig en kan 24 uur per dag door middel van het invullen van de webformulieren op de website.

Wilt u een melding van de laatste nieuwsberichten in uw mailbox, klik dan op het Rss-teken links onderaan de homepage.

Kom je 29 november ook naar het Sinterklaasfeest?

Kom je 29 november ook naar het Sinterklaasfeest?

Zaterdag om 13:15 wordt het Sinterklaasfeest gevierd in de dorpskerk. Het is een leuk feest voor jong en oud! Iedereen mag komen kijken!

Lees verder

Terugblik Kennisfestival/OpenDorpDag

Het was een zeer geslaagde dag. Het doel van deze dag was om mensen van buiten het dorp te laten kennismaken met het Jeugddorp en alle activiteiten die er zijn: de jeugdzorg, de agrariërs, de ondernemers, de biologische tuinen etcetera.

Lees verder

Advent en Kerst vieren in de Dorpskerk

Advent en Kerst vieren in de Dorpskerk

Vanaf 30 november steken we in de kerk iedere zondag kaarsen aan, één, twee, drie, vier! Tot we op 25 december het kerstfeest vieren. …

Lees verder

DOK14 Restaurant-School en openingstijden

Dok14 Restaurant-School en openingstijden

Dok14 start in samenwerking met de Donnerschool met de ontwikkeling van een Restaurant-School. De Rudolphstichting nodigt iedereen daarom van harte uit om aan te schuiven.

Lees verder

Kleurplaatwedstrijd. Doe je mee? Inleveren voor 9 januari

Vroeg donker, tijd voor een kleurplaatwedstrijd. De redactie van deze website heeft een kleurplaat gemaakt waarop allerlei leuke dingen uit De Glind te ontdekken zijn.

Lees verder

Olifant op klompenpad

Olifant op klompenpad

In overleg met de Gemeente is de olifant uitgegraven door Appie en Martine om een tweede leven te krijgen op het Glindhorsterpad. Op het kunstpad …

Lees verder

Oproep: Wie wil de organisatie van de ijsbaan overnemen?

Wie wil(len) de organisatie van de ijsbaan in De Glind van Monique Gösgens overnemen? 

Lees verder

Elk uur met de buurtbus naar Scherpenzeel en Barneveld

Elk uur met de buurtbus naar Scherpenzeel en Barneveld

 Bijna veertig vrijwilligers maken het mogelijk dat u zes dagen per week elk uur kunt reizen met de buurtbus vanuit De Glind naar Scherpenzeel en Barneveld. Wilt u als passagier meerijden, of misschien zelf chauffeur worden?

Lees verder

WinterFoor 12 december

WinterFoor 12 december

Dok14, de nieuwe uitbater van Grand Café Glindster, organiseert samen met Glindmedia en enkele vrijwiligers uit ons dorp een Glindse Sfeermarkt met kramen vol sfeerartikelen. Heeft u hierna nog zin om een spelletje te doen, blijf dan lekker (bar)hangen in Dok14.

Lees verder

Badminton in De Glind

Vanaf woensdagavond 3 december om 20.00 uur worden er weer leuke partijtjes Badminton gespeeld in De Glind in de sporthal van Glindster.

Lees verder

Nieuws-Glind Got Talent poster

Glind's Got Talent 2015

Glind's Got Talent is een talentenjacht die gehouden zal worden op zaterdag 10 januari van 19.00 uur tot 22.00 uur in de dorpskerk in De Glind. Aanmelden kan nog, iedereen mag meedoen!

Lees verder

SAM_0565

Op de thee bij Familie van Ee

Het gebouw van het voormalige Kinderhospice is weer bewoond. De Barneveldse Krant had al eerder de primeur, maar dat weerhield de redactie van www.glind.nl er niet van om aan te kloppen voor een kopje thee.

Lees verder

Nieuwbouw De Besselaar

Makelaardij Westeneng regelt de verkoop van de zes nieuwe woningen, die gebouwd gaan worden op de hoek Rudolphlaan/Schoonderbekerweg, op de plek van de voormalige Besselaarschool.

Lees verder