|  maart 2014  |  

kindervoorstelling GOEDE RAAD KOMT NOOIT TE LAAT

kindervoorstelling GOEDE RAAD KOMT NOOIT TE LAAT

Het toneelgezelschap HAFIJN speelt op zaterdag 29 maart de kindervoorstelling "GOEDE RAAD KOMT NOOIT TE LAAT" Deze toneelvoorstelling is in de dorpskerk van De Glind Aanvang: 13.00 uur zaal open om: 12.30 uur Entree 1,- Iedereen is welkom! 

Lees verder

Glindster zoekt nieuwe horeca exploitant

Glindster zoekt nieuwe horeca exploitant

De Rudolphstichting is voor Grandcafé Glindster op zoek naar een maatschappelijk betrokken pachter. Deze ondernemer zal de uitdaging aangaan om het Grandcafé met al haar faciliteiten op een gedreven wijze professioneel voort te zetten. Voor meer informatie kunt u hier kijken.

Lees verder

Redactie + kopij ! = onze www.glind.nl

Deze site is door en voor iedereen met hart voor De Glind . Stuur uw nieuwsbericht of aanmelding van een activiteit naar de Redactie. Dit doet u heel eenvoudig en kan 24 uur per dag door middel van het invullen van de webformulieren op de website. Uw nieuws of activiteit wordt dan zo snel mogelijk verwerkt.

Lees verder

kroon

Oproep Koningsdag!!

Voor de viering van Koningsdag op 26 april is een mooi programma bedacht. Echter, zonder vrijwilligers die hierbij willen helpen, kan het programma niet georganiseerd worden. Een ieder die tijd en energie heeft om deze dag tot een succes te maken, wordt van harte uitgenodigd om te komen helpen!

Lees verder

Zwembad IM001156

Vrijwilligers voor zwembad gezocht !

Het is de bedoeling dat in mei het zwembad in De Glind weer open gaat. Het bestuur zoekt echter nog wel een paar actieve vrijwilligers die willen helpen organiseren. Met name voor de publiciteit maar ook voor de werving en begeleiding van de vrijwilligers zijn dringend een paar handen nodig. Daarnaast wordt gezocht naar iemand die het leuk vindt om …

Lees verder

Hoe stemde De Glind op 19 maart jl.

Hoe was de opkomst en de uitslag van de Gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart jl.? Met dank aan de Koninklijk onderscheiden voorzitter van het stembureau Kees van der Werf! De uitslag van de Glind...

Lees verder

kees-van-der-werf

Koninklijke onderscheiding voor Kees van der Werf

Kees van der Werf uit De Glind is Koninklijk onderscheiden. Op 25 maart 2014 heeft onze burgemeester Asje van Dijk aan drie scheidende gemeenteraadsleden een Koninklijke onderscheiding uitgereikt. Kees van der Werf uit De Glind  was één van hen.

Lees verder

Jongeren controleren op te hard rijden op de Postweg

Woensdagmiddag 5 maart hebben ongeveer 15 jongeren uit de Glind samen met wijkagent Nico van Maanen controles uitgevoerd op de Postweg met behulp van een lasergun.

Lees verder

Investeringssubsidie voor het Kunstgras speelveld is binnen.

De gemeenteraad van Barneveld heeft in vergadering van 25 februari jl. besloten een investeringssubsidie van 90.000 euro ter beschikking te stellen voor de aanleg van een kunstgras speelveld in De Glind.

Lees verder

Meedoen met de Barneveldse Kippenren?

Meedoen met de Barneveldse Kippenren?

Op zaterdag 12 april zal in Barneveld de jaarlijkse Kippenren plaatsvinden. Vanuit het activiteitenteam willen wij graag met jong en oud uit De Glind gaan deelnemen.

Lees verder

Nationale Sportweek 19 t/m 26 april

Calo studenten Annelous Pennekamp en Maurits Westerbeke zijn in samenwerking met het activiteitenteam Glindster weer druk bezig met de invulling van de Nationale Sportweek van 19 april t/m 26 april in De Glind. Gezien het succes van vorig jaar, willen zij ook deze keer de week weer sportief invullen.

Lees verder