Wekelijks terugkerende evenementen
Het rooster van de wekelijkse vrijetijdsactiviteiten vind u hier.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Bingo Mixed Hockey Club Barneveld voor goede doel

14 maart 2014 · 19:00 ---23:00

Bingo voor het goede doel op Mixed Hockey Club Barneveld

Vrijdagavond 14 maart wordt er een bingo avond georganiseerd op de Mixed Hockey Club Barneveld. De opbrengst van de bingo gaat geheel naar de Rudolphstichting uit de Glind.

Klik hier voor de flyer.

Het derde damesteam van de hockeyclub is op het moment druk met alle voorbereidingen. Iedereen, jong of oud, ook niet-hockeyleden, is uitgenodigd om de gezellige avond bij te wonen. De bingo avond vindt op 14 maart plaats vanaf 19:00 u op het complex van de hockeyclub. De entree is gratis en de bingo kaarten zijn voor €5,00 per stuk verkrijgbaar. Na afloop zal er een afterparty in Café de Buck worden gehouden.

Het damesteam hockeyt al met het logo van de Rudolphstichting op de sportkleding, maar willen nog meer voor het goede doel doen. In het afgelopen najaar hebben ze al geholpen met het inrichten van het Leerhuis de Glind en in het voorjaar zal er nog een clinic worden georganiseerd. Met de bingo hoopt het hockeyteam zo veel mogelijk geld op te halen voor de stichting.

Prijzen

Inmiddels zijn er al mooie prijzen die gewonnen kunnen worden tijdens de bingo, waaronder een jeep skelter van Bergtoys, een drie gangen diner en een overnachting in de Lunterse Boer en een helikoptervlucht voor drie personen van Rotavisie. Iedereen is van harte welkom op vrijdagavond 14 maart a.s.

Heeft u nog prijzen die u wilt weggeven voor dit goed doel. Monique neemt deze die avond graag mee naar Barneveld.

Kijk ook in de agenda bij bij de hockey clinic die ze op 17 mei gaan houden in De Glind.     meer informatie

 

Gegevens

Datum:
14 maart 2014
Tijd:
19:00 ---23:00

Locatie

Clubhuis Hockeyclub
Wethouder Rebelstraat 136
Barneveld,
+ Google Maps
Website:
http://www.mhcbarveld.nl