Wekelijks terugkerende evenementen
Het rooster van de wekelijkse vrijetijdsactiviteiten vind u hier.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Dragons Den Windesheim – De Glind

4 oktober 2015 · 13:00 ---15:30

Hoe wordt Jeugddorp De Glind, op de gebieden  zorg en vrije tijd, aantrekkelijker voor gezinnen en kinderen/jongeren uit de regio? Welke nieuwe concepten of producten kunnen hier een bijdrage aan leveren? En welke rol spelen verschillende generaties daarin?

In het weekend van 2 tot en met 4 oktober gaan topstudenten van Windesheim samen met de verschillende generaties uit De Glind en omstreken hierover in gesprek. Zondagmiddag 4 oktober presenteren de studenten daar in een Dragons Den hun creatieve oplossingen voor een Jeugddorp dat werkt aan haar toekomst.

Praktische concepten voor de toekomst
Studenten van het Honours Programme inventariseren de behoeften en wensen van experts en betrokkenen bij Jeugddorp De Glind en gaan samen met hen op zoek naar de gedroomde toekomst van het dorp. Met behulp van een ‘Generatielab’, een projectvorm waarin een lokaal maatschappelijk vraagstuk vanuit het perspectief van verschillende generaties wordt opgepakt, komen de studenten met innovatieve, praktische oplossingen waar inwoners en ondernemers op voort kunnen bouwen. Die oplossingen kunnen heel divers zijn.

Stem mee!
Zondagmiddag worden de oplossingen gepresenteerd in een Dragons Den voor een jury, waarin een afvaardiging van bewoners, ondernemers, Windesheim en de opdrachtgever zijn vertegenwoordigd. Onder andere wethouder Gerard van den Hengel van de gemeente Barneveld neemt die middag plaats in de jury. Naast een expert jury heeft ook het publiek een stem. U bent dan ook van harte uitgenodigd de Dragons Den bij te wonen en uw stem te geven! De presentaties vinden plaats op zondag 4 oktober van 13.30 tot 15.30 uur in Glindster, Rudolphlaan 2 te De Glind (aanvang 13.00 uur).

Gegevens

Datum:
4 oktober 2015
Tijd:
13:00 ---15:30

Organisator

Rudolphstichting
Telefoon:
0342 459010
E-mail:
informatie@rudolphstichting.nl
Website:
www.rudolphstichting.nl

Locatie

Jadezaal/ Glindster
Rudolphlaan 2
De Glind,GelderlandNederland
+ Google Maps
Telefoon:
0342-459000
Website:
http://dok14deglind.nl/