Wekelijks terugkerende evenementen
Het rooster van de wekelijkse vrijetijdsactiviteiten vind u hier.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Film Oorloggeheimen in de Soos

4 mei 2017 · 10:00 ---15:00

Op 4 mei heeft Jeoffrey van de afdeling Vrije tijd in De Glind overdag in de Soos een programma voor de jeugd georganiseerd. Van 10.00-12.00 uur  ( 6-11 jaar) uur speelt de film Oorlogsgeheimen. Voor de jeugd vanaf 12 jaar is dat om 13.00-15.00 uur. Er zal hier ook aandacht zijn voor het fietsrouteboekje over de Tweede Wereld oorlog. Opgeven is niet nodig, vrije inloop.

 

———————

Woensdag 4 mei om 19.30 uur start in de dorpskerk De Glind de herdenkingsdienst. Deze is voor jong en oud. Wethouder Hans van Daalen is daarbij namens de gemeente Barneveld bij aanwezig.

Hier vandaan vertrekken wij naar het grote monument aan de Postweg. Om 20.00 uur staan wij daar twee minuten stil. Voor jong en oud(er) vertellen we daar een verhaal over de oorlog geschreven door  Muzikale begeleiding is in handen van Arjan Verrips en Jacqueline Schimmel

Voor hen die moeilijk te been zijn, zijn er voldoende zitplaatsen bij het monument.

De gastvrijheid in van deze avond wordt ons aangeboden door de Rudolphstichting. De organisatie van deze vier mei herdenking is in handen van de Belangenvereniging. Deze biedt u na afloop in in het Grand Café in Glindster nog een kopje koffie en thee aan.

Technische ondersteuning door GlindMedia.

Gegevens

Datum:
4 mei 2017
Tijd:
10:00 ---15:00
Evenement Categorie:

Locatie

Soosruimte Glindster
Rudolphlaan 2+ Google Maps