Wekelijks terugkerende evenementen
Het rooster van de wekelijkse vrijetijdsactiviteiten vind u hier.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Generatie Lab Dragon’s Den Windesheim

7 oktober 2016 · 19:30 ---20:00

Hoe kijkt u (en uw generatie) tegen duurzaamheid aan? Tijdens het ‘Generatie Lab’, onderdeel van de  Dragons Den van Hogeschool Windesheim*,onderzoeken studenten de visies van verschillende generaties. Dit levert hele interessante en inspirerende gesprekken op. Komt u ook?

Over de Dragon’s Den en het Generatie Lab
Tijdens het Dragon’s Den weekend komt een groep studenten van Windesheim een weekend lang naar De Glind om aan een vraagstuk te werken. Dit jaar gaat de opdracht over de vraag hoe je via educatie de bewoners van het dorp (jongeren en ouderen) blijvend een cultuur van duurzaamheid kan bijbrengen. Op zondag moeten ze hun ideeën hiervoor pitchen in de Dragons Den, voor een jury, en wordt het beste idee gekozen.

Een onderdeel van de Den is het ‘Generatielab’; waar de studenten met diverse generaties in gesprek gaan over het thema, als input voor hun opdracht. Hoe kijken verschillende generaties tegen elkaar en het thema (dit maal dus duurzaamheid) aan?

Uitnodiging
Voor het Lab hebben we uiteraard gesprekspartners nodig van de diverse generaties. Bij deze nodigen we u dan ook van harte uit om deel te nemen. Het Lab vindt plaats op vrijdag 7 oktober, van 19.30-20.00 uur in Glindster. De Glind.

Graag horen wij van te voren of u deelneemt, zodat we de groepen kunnen indelen. Aanmelden kan via Arienne Wunderink.

Gegevens

Datum:
7 oktober 2016
Tijd:
19:30 ---20:00

Organisator

Rudolphstichting
Telefoon:
0342 459010
E-mail:
informatie@rudolphstichting.nl
Website:
www.rudolphstichting.nl

Locatie

Jadezaal/ Glindster
Rudolphlaan 2
De Glind,GelderlandNederland
+ Google Maps
Telefoon:
0342-459000
Website:
http://dok14deglind.nl/