Wekelijks terugkerende evenementen
Het rooster van de wekelijkse vrijetijdsactiviteiten vind u hier.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Klusdag op boerderij Schoonderbeek

29 november 2014 · 10:00 ---16:30

Logo boerderij Schoonderbeek

Logo boerderij Schoonderbeek

Op de klusdagen wordt u de mogelijkheid geboden te genieten van het boerenland en er ook actief in mee te helpen. Lekker concreet fysiek bezig zijn in de rust en eenvoud van het platteland. Los van je dagelijkse bezigheden en even op adem komen…

U kunt voor één dag lekker de handen uit de mouwen op het boerenland. Boerderij Schoonderbeek biedt een keer in de maand klusdagen aan voor volwassenen / oudere jeugd om samen of om alleen aan de slag te gaan.

U kunt hier denken aan: kleine reparaties, ridderzuring steken, distels trekken, het schoonmaken van het erf, de stallen, de melkput, het tanklokaal enz. Voor een ieder is er wel een passend klusje te vinden, het belangrijkste is: zin om fysiek aan de slag te gaan. Deze dagen bieden tevens een mooie gelegenheid om het boerenleven van dichtbij te ervaren en te zien wat erbij komt kijken om het glaasje melk dat u drinkt te produceren.

U bent welkom voor een halve of een hele dag, van 10.00 tot 16.30 uur, neem indien van toepassing brood mee, wie weet eten we lekker in de tuin, voor soep en lekkers wordt gezorgd.

Meer informatie vindt u hier.

Gegevens

Datum:
29 november 2014
Tijd:
10:00 ---16:30

Organisator

Rosa Kok

Locatie

Boerderij Schoonderbeek
Schoonderbekerweg 13
De Glind,3794NA
+ Google Maps
Telefoon:
+31 (0)342 451 414
Website:
www.ekoe.nl