Wekelijks terugkerende evenementen
Het rooster van de wekelijkse vrijetijdsactiviteiten vind u hier.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Netwerkdag oud-bewoners De Glind

17 oktober 2015 · 11:00 ---15:00

Afgelopen jaar bestond Jeugddorp De Glind 100 jaar. In dit jubileumjaar waren er verschillende activiteiten gericht op oud-bewoners waaronder een reünie. Gedurende het jubileumjaar is er onder oud-bewoners veel uitwisseling van verhalen en ervaringen geweest, onder andere via Facebook en de verhalensite 100jaarjeugddorp.nl. Om deze uitwisseling voort te zetten wil de voorbereidingscommissie Netwerkdag verkennen of er behoefte is aan een Netwerk van oud-bewoners.

Op zaterdag 17 oktober organiseren zij daarom een Netwerkdag voor alle oud- bewoners van Jeugddorp De Glind. De dag staat in het teken van verkenning: is er behoefte aan een Netwerk van oud-bewoners? Hoe zou dat Netwerk er uit kunnen zien? Waar zou een Netwerk van oud-bewoners aan moeten voldoen? Er is een programma opgezet met verschillende werkvormen. Natuurlijk is er ook volop ruimte om met elkaar in gesprek te gaan.

Bent u oud-bewoner van Jeugddorp De Glind? Bekijk hier de uitnodiging voor zaterdag 17 oktober. Kent u mensen in uw omgeving die ook oud-bewoner van Jeugddorp De Glind zijn? Stuur deze uitnodiging dan gerust door! Vanwege het karakter van de dag is deze alleen bedoeld voor oud-bewoners, dus niet voor aanhang.

Gegevens

Datum:
17 oktober 2015
Tijd:
11:00 ---15:00

Organisator

Rudolphstichting
Telefoon:
0342 459010
E-mail:
informatie@rudolphstichting.nl
Website:
www.rudolphstichting.nl

Locatie

De Glind
Nederland+ Google Maps