Wekelijks terugkerende evenementen
Het rooster van de wekelijkse vrijetijdsactiviteiten vind u hier.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Oecumenische viering De Glind-Achterveld

20 januari 2019 · 11:00 ---13:00

In de week van 20 t/m 27 januari is de jaarlijkse week van Gebed voor de eenheid. Ook dit jaar vieren we dit met een oecumenische viering van de St Jozefgemeenschap in Achterveld en de Protestantse gemeente De Glind en Achterveld. De viering is in de St. Jozefkerk in Achterveld.
Thema deze keer is: “Hoe kijk je?” Want als het gaat over allerlei problemen in de samenleving is het belangrijk dat wij ons bewust zijn van de manier waarop wij kijken en met welke intentie we dat doen.
We hopen daarom dat velen van u met ons mee wilt vieren. De collecte is bestemd voor de stichting Neba, die kleinschalige projecten uitvoert op Batam, Bali en Noord-Sulawesi in Indonesië.
Na afloop van de viering is er de mogelijkheid om gezamenlijk koffie te drinken in het parochiecentrum. Dit keer willen we echter de mogelijkheid voor ontmoeting uitbreiden met een lunch. U wordt daarvoor uitgenodigd en kunt deelnemen door het volgende te doen:
Voor de viering kunt u inleveren wat u zoal als lunch zelf gebruikt; hierbij kunt u denken aan broodjes of boterhammen, maar misschien weet u zelf ook iets anders. Alles dat wordt ingeleverd, wordt verzameld en als lunch neergezet voor iedereen. Voor drinken en fruit wordt gezorgd. Zo hopen we met elkaar niet alleen een goede viering te hebben, maar ook een gezellige gezamenlijke maaltijd.
We hopen velen van u te mogen begroeten

Gegevens

Datum:
20 januari 2019
Tijd:
11:00 ---13:00
Evenement Categorie:
Website:
www.dorpskerkdeglind.nl

Locatie

St.Jozefkerk
Achterveld,+ Google Maps