Wekelijks terugkerende evenementen
Het rooster van de wekelijkse vrijetijdsactiviteiten vind u hier.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Sint Maarten DELEN en GEVEN

11 november 2015 · 18:00 ---20:00

Op 11 november is het weer Sint Maarten. De traditie in De Glind is dat kinderen dan met een lampion langs de deuren kunnen gaan en in ruil voor het zingen van een Sint Maarten liedje, een snoepje of iets anders lekkers krijgen.

Meedoen?
> Download hier de ‘oranje’ poster Ja, wij doen mee!

Delen en Geven
Dit jaar is voor het eerst ook de kerk open op 11 november. Tussen 18.00 tot 20.00 uur ben je daar welkom met je lichtje en je liedje. We vertellen er het echte verhaal van Sint Maarten, en wie weet leer je er ook nog een origineel liedje over hem, en natuurlijk krijg je wat mee. Maar we vragen je ook om zelf wat mee te nemen. Voor de Voedselbank Amersfoort zamelen we levensmiddelen in, die daar weer uitgedeeld kunnen worden aan mensen die het nodig hebben.

Lampionnen loop van 18.00 – 20.00 uur
Vanaf 18.00 uur kunnen alle kinderen met eigen begeleiding in het dorp op zoek gaan naar een oranje blad. Voor alle mensen in De Glind betekent dit, wanneer u het leuk vindt om de kinderen te ontvangen aan de deur, u dit oranje blad in het zicht bij de voordeur kunt ophangen. Wanneer u vindt dat er genoeg kinderen zijn geweest dan haalt u het blad weer weg. Ouders/verzorgers zijn tijdens de lampionnen loop verantwoordelijk voor hun eigen kinderen.

Verzamel niet alleen snoep maar ook voor de voedselbank
Nemen jullie iets mee naar de kerk? (houdbaar eten) Dan geven wij het namens jullie door! In de dorpskerk De Glind tussen 18.00 – 20.00 uur mag je wat je zelf heb meegenomen voor de Voedselbank Amersfoort inleveren. Houdbare producten die nodig zijn: wegwerpluiers, houdbare groente, koffie/thee, zeep – geen vers fruit/groente, want dat bederft te snel. Voedselbank Amersfoort deelt dit weer uit aan mensen die het nodig hebben. Delen en Geven. Zo spelen we zelf Sint Maarten!

Gegevens

Datum:
11 november 2015
Tijd:
18:00 ---20:00

Locatie

De Glind
Nederland

Organisator

Jetteke Keuken
Telefoon:
0653187927