Wekelijks terugkerende evenementen
Het rooster van de wekelijkse vrijetijdsactiviteiten vind u hier.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Start vredesweek

19 september 2020 · 19:15

De start van de Vredesweek 2020 gaat toch wat anders dan anders. Als geloofsgemeenschappen in Achterveld en De Glind willen we laten zien dat vrede en veiligheid voor iedereen heel belangrijk is. Die veiligheid nemen we ook in acht door ons te houden aan de corona maatregelen. Daarom komen we bij elkaar buiten op het grasveld bij de St Jozefkerk in Achterveld. Daar zal een korte inleiding gehouden worden en zullen de Vlindertjes voor ons zingen.
Natuurlijk hebben de scholen in Achterveld en De Glind al aan het onderwerp gewerkt. Samen met Rainbow de duif zijn ze op zoek gegaan naar veilige plekken in deze wereld. Hiervoor hebben ze een pakket gekregen van de commissie. We zijn dan ook heel benieuw naar hun resultaten in de vorm van spandoeken, vogelhuisjes en kleurplaten. Hopelijk kunnen ze die laten zien voor of tijdens de fakkeloptocht.

Na afloop hiervan wandelen we met fakkels en lampionnen naar De Glind. Omdat de fakkels soms kunnen lekken, is het goed om kleren aan te doen die vuil mogen worden.
In De Glind sluiten we af op het grasveld bij de kerk.Met Rainbow de duif, op zoek naar veiligheid

Oecumenische bijeenkomst bij de start van de Vredesweek.
Zaterdag 19 september, 19.15 uur St Jozefkerk, Achterveld.
Met aansluitend fakkeltocht naar De Glind.

Gegevens

Datum:
19 september 2020
Tijd:
19:15