Denk mee. Doe mee.

Vrijblijvend betrokken

Hoe kan ik aanmelden?

Lid van de Belangenvereniging

Lidmaatschap kost € 20,00 per jaar. Dit is per kalenderjaar. Bij aanmelden na 1 juli betaalt u de helft van de contributie. U ontvangt na aanmelden een factuur. Het lidmaatschap is persoonlijk (voorwaarden minimaal 18 jaar en woonachtig in De Glind). Elk lidmaatschap telt bij een stemming voor één stem, als dus op een huisadres meerdere betalende leden zijn, telt ieder als aparte stem.

Alleen geïnformeerd blijven

Als u zich aanmeldt als belangstellende heeft u geen stemrecht, u ontvangt regelmatig onze nieuwsbrief (niet te verwarren met de Glindse Bazuin). U blijft dan op de hoogte wat betreft ontwikkelingen in De Glind

Deelname aan het Wijkplatform

Het Wijkplatform is een openbaar overleg waarin bewoners, diverse organisaties uit De Glind, Gemeente Barneveld en de wijkagent met elkaar kunnen bespreken wat hen bezighoudt. De Belangenvereniging zit deze bijeenkomst voor. Uw inbreng wordt op prijs gesteld.

Registratieformulier

  • Straat + huisnummer Alleen adressen in De Glind worden geaccepteerd.
  • Niet verplicht
    Als lid van de Belangenvereniging betaalt u € 20,- p/jaar, aanmelden na 31 juli € 10,- voor het resterende deel van het jaar. Deelname aan het Wijkplatform is gratis.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nieuws

Blijf op de hoogte van al het nieuws uit uw dorp De Glind.

Agenda

Weet waar en wanneer activiteiten plaatsvinden in De Glind.

Dorpsplan

Bekijk de visie van onze dorpsbewoners binnen en buiten de dorpskern.