28 augustus eindfeest zwembad Splash seizoen 2021 ‘Around the World’.

Op zaterdag 28 augustus is het zover: de laatste dag van het seizoen 2021 van het zwembad Splash in De Glind. Dat laten we natuurlijk niet zomaar aan ons voorbijgaan!

We organiseren op die dag een fantastisch eindfeest met het thema ‘Around the World’! Zowel in de middag als in de avond valt er voor jong en oud veel te beleven…

Middagprogramma:
Kom voor het middagprogramma naar het zwembad, beleef veel plezier aan de stormbaan, de waterbaan en doe mee aan het Glinds World Records Open! Er is ook nog een voetbalclinic. Smul tussendoor van de lekkere popcorn of suikerspinnen of ander lekkers uit de kiosk. Het middagprogramma is gratis toegankelijk voor de abonnementhouders. Overige gasten betalen slechts alleen het toegangstarief voor het zwembad. Jullie zijn meer dan welkom!

13:00 uur: zwembad open en inschrijven voor Glinds World Records Open
13:15 uur: popcorn- en suikerspinmachine en storm- en waterbaan open
13:15 uur: start van recordpogingen Glinds World Records (tot 15:00 uur)
15:30 uur: uitreiking Glinds World Records medailles 2021
16:00 uur: begin voetbalclinic o.l.v. Robert Paunovic (tot 17:00 uur)
17:30 uur: einde middagprogramma en overgang naar avondprogramma

Avondprogramma:
Na zo’n middagje hard werken, blijf je natuurlijk lekker bij ons om een hapje te eten met een drankje erbij. Tijdens het middag- en avondprogramma is de kiosk opengesteld voor heerlijke snacks en vanaf 18:00 uur is ook de bartent open, speciaal voor drankjes. Gasten, die na het middagprogramma voor het feest willen blijven, of daartoe om 18:00 uur komen, kunnen zich registreren bij de kassa of vooraf via de site.
De entree voor het feest is slechts euro 3 p.p. inclusief consumptiebon (waarde 1 euro)! Wees er tijdig bij want we laten maximaal 100 bezoekers toe.
Vanwege de Corona-regels krijgt iedere gast een vaste zitplaats en is er een looproute. Ook de ‘1,5-meter’ nemen we in acht.

Regent het? Geen probleem: er zijn voldoende partytenten!
Wil je in de avond zwemmen? Ook dat kan!

18:00 uur: aanvang avondfeestprogramma, aanvang inschrijven Pubquiz
18:00 uur: openstelling bartent (consumptiebonnen: 1 euro bij de kassa)
19:00 uur: Pubquiz (tot maximaal 21:00 uur)
21:00 uur: live muziek Klaas Beens & band, afgewisseld met andere muziek
23:45 uur: einde feest