Bij SELA – Yurt, de yogastudio op Postweg 62 kun je op woensdagavond 6 april helemaal komen ontspannen en loslaten tijdens een klankbad met Linda Hessing.

Wat is een klankbad? Lees hier wat Linda Hessing daarover op haar website heeft staan.

Van transcenderende melodieën tot aan dromerige klanken, wordt het een kleurrijke, ontspannende en hemelse onderdompeling in muziek en trilling! Doordat we werken met tonen die elkaar aanvullen en versterken (zoals terts, kwint en octaaf) werkt het klankbad harmoniserend.
Deze verbindende klanken brengen lichaam en geest in een lagere trilling of frequentie, waardoor we in een andere staat van bewustzijn (Alfa, theta en delta) glijden die verbindend en helend (synchroniserend) werkt.
De fijne trilling van de instrumenten, schud blokkades en vastgezette emoties los, waardoor het klankbad als opschoning werkt.

Met diverse muziekinstrumenten (zoals harp, xylofoon, handpan, kora, duimharp, klankschalen, shrutibox, tanpura en chamanendrum) maken we het tot een afwisselende reis waar we hemel en aarde met elkaar verbinden.

Je kunt je aanmelden door een berichtje te sturen naar Femkevandenbroek@hotmail.com. Je ontvangt dan een tikkie van 22,22 euro per persoon.
Na betaling is je aanmelding definitief. Er kunnen maximaal 8 deelnemers meedoen.

Mocht je onverwachts niet meer kunnen, kijk dan of je iemand anders blij maakt met jou plek. Laat het ons ook weten dan zoeken wij met je mee! Mocht dit niet lukken, dan zullen we je de helft terug betalen.

Kijk voor meer informatie ook op onze facebookpagina.