Rens van www.lekkerademen.nl komt ons laten ervaren wat we van en met de adem kunnen in stresssituaties zoals het nemen van een ijsbad.
Op maandag 9 mei a.s. kun je dit zelf ook ervaren bij Sela. Er zijn nog plekjes vrij.
Lees hier wat hij hier over verteld:
“Ervaar de kracht van lekker ademen!
Een goede ademhaling is fundamenteel voor je gezondheid. Waar je weken zonder eten kunt, dagen zonder water en slaap, kun je slechts minuten zonder lucht. Jouw ademhaling heeft invloed op zo’n beetje alle processen in je lichaam. Weinig mensen zijn zich hiervan bewust en nemen hun ademhaling gewoon voor lief. Terwijl zo goed als iedereen verkeerd of sub-optimaal ademt.
Doordat we leven in een veeleisende wereld vol met prikkels zijn we sneller, oppervlakkiger en vaker gaan ademen. Dit verstoort de balans in ons lichaam en zenuwstelsel. Wat leidt tot allerlei fysieke en mentale problemen.
Ga nu aan de slag met jouw ademhaling! Je zult onderliggende processen gaan begrijpen en de impact van lekker ademen gaan ervaren.”
We zijn met een klein groepje, max 8 deelnemers. Deze investering in jezelf kost 99 euro.
Je kunt je aanmelden door een berichtje te sturen naar Femkevandenbroek@hotmail.com. Je ontvangt dan een tikkie en na betaling is je aanmelding definitief.

Mocht je onverwachts niet meer kunnen, kijk dan of je iemand anders blij maakt met jou plek. Laat het ons ook weten dan zoeken wij met je mee! Mocht dit niet lukken, dan zullen we je de helft terug betalen.

Kijk voor meer informatie ook op onze facebookpagina.