Woensdagmiddag 29 maart komt de nieuwe Burgemeester van Barneveld ons dorp bezoeken. Om half vier stappen Jacco van der Tak en zijn vrouw met een delegatie van de Belangenvereniging op voor een rondgang door De Glind.Dan worden ze bijgepraat over het reilen en zeilen in ons dorp.
Als gids zal de voorzitter van de belangenvereniging, Rob Brand, de Burgemeester laten kennismaken met ons mooie dorp en laten ervaren dat De Glind op verschillende manieren groots en verrassend kan zijn!
Onderweg krijgen een zestal dorpsgenoten enkele minuten om uitleg te geven wat zijn/haar connectie met ons dorp is. We hebben het programma zo opgesteld dat de Burgemeester veel van ons dorp te zien en te horen krijgt.
Vanaf half vijf tot zes uur is er inloop in het Pannenkoekenhuis, waar jij en wij zijn uitgenodigd om, onder het genot van wat drinken, kennis met de Burgemeester te maken.

Kortom: Hang de 29e de vlag uit, Zwaai naar de Burgemeester als hij langskomt en kom gezellig langs in het Pannenkoekenhuis om kennis te maken.

Tot woensdag!!!
(Route: Schoonderbekerweg, Glindhorst, Rudolphlaan, Geleijnsestraat, Postweg 55, Corazon, Ringlaan, Kleine Ringlaan, Ringlaan, Postweg, Burgstederweg, Beatrixschool).