Op zondag 25 juni is er om 10 uur een openluchtviering van de geloofsgemeenschap uit Achterveld en de gemeente uit De Glind en Achterveld. Net zoals andere jaren zal de viering gehouden worden op het plein voor de Dorpskerk van De Glind. Het vindt dan plaats op het plein voor de Dorpskerk in De Glind, met extra aandacht voor de leerlingen van groep 8.

Het thema zal zijn: ‘Kies Wijzer’.
Er is zoveel te kiezen, de hele dag door, je hele leven door. Soms keuzes waar niet zoveel van af hangt, maar vaak ook keuzes met (grote) gevolgen.
Waar laat je je door leiden bij die keuzes? En wat gebeurt er als je verkeerde keuzes maakt? Krijg je de kans om daarop terug te komen? Geef je jezelf die kans?
Dit thema is vooral ook van belang voor alle leerlingen uit groep 8 die naar het vervolgonderwijs gaan. De keuze voor een vervolgschool is inmiddels gemaakt. Zal die keuze je brengen wat je hoopt, of zit je op de verkeerde plek? Wie staan er om je heen en wie ondersteunen je? De leerlingen van groep 8 van de basisscholen in Achterveld en De Glind krijgen voor deze viering een eigen uitnodiging. Zit je kind ergens anders op school in groep 8 en wil je naar deze viering komen, stuur dan een mailtje naar ds. Mieke Groen, predikant@dorpskerkdeglind.nl

De viering zal worden voorgegaan door predikant Mieke Groen. Kinderkoor ‘De Vlindertjes’ en de jeugdband van DWS zullen hun medewerking verlenen.
Je wordt gevraagd om een stoel mee te nemen, zodat je lekker buiten kunt zitten.

We hopen op mooi weer en een mooie viering. Mocht het toch regenen, dan gaan we naar binnen in de kerk.