Loop jij mee met de Nijmeegse 4Daagse 2024?

Van 16 juli t/m 19 juli 2024 vind de Nijmeegse 4Daagse plaats.
Al jaren gaat er een groep sportievelingen een week naar Nijmegen om deel te nemen aan dit feestelijke evenement.

Wat is de Nijmeegse 4Daagse?
is het oudste en meest bekende vierdaagse wandelevenement in Nederland. Het is de grootste meerdaagse wandelprestatietocht ter wereld en staat inmiddels ook bekend als The Walk of the World. Elk jaar doen er deelnemers uit circa tachtig landen mee, onder wie een groot aantal militairen. Een groot wereldwijd evenement, waar wij uit De Glind ook aan meedoen. Als deelnemer loop je 30, 40 of 50km per dag en dat vier dagen lang. Welke afstand je loopt hangt af van jouw leeftijd.

Voor wie?
De Nijmeegse 4Daagse is voor iedereen. Om deel te mogen nemen moet je in 2024 12 jaar zijn of nog in 2024 12 jaar worden.

De voorbereiding:
Als jij je via ons hebt ingeschreven neem je ook deel aan ons trainingsprogramma. Vanaf maart gaan we wekelijks trainen en lopen we in groepjes verschillende afstanden. Op deze manier zijn we allemaal klaar om in juli deel te nemen aan de vierdaagse.

Waar verblijven we?
Op de maandag vertrekken we als groep naar Nijmegen, waar wij met elkaar verblijven in een scoutinggebouw. Een slaapplek, ontbijt, eten voor onderweg en avondeten is dus allemaal erbij inbegrepen. Ook brengen wij je s ochtends naar de start en halen wij je in de middag weer op.
Op de vrijdagavond keren wij als groep weer terug in De Glind.

Waar kan ik mij inschrijven?
Via deze link kun jij je inschrijven voor zowel de Nijmeegse 4Daagse als ons kamp:
https://www.jeugddorpdeglind.nl/nijmeegse-vierdaagse/

Informatieavond 28 november 2023:
Op dinsdag 28 november organiseren wij een informatieavond over de Nijmeegse 4Daagse en ons kamp. Dus ben jij nieuwsgierig en wil je nog extra informatie? Dan is deze avond een aanrader. We starten om 19:00 in De Glindster/Soosruimte. Het is vrije inloop, dus opgeven is niet nodig.
Voor vragen zijn wij te bereiken via: vrijetijd@jeugddorpdeglind.nl

Durf jij deze uitdaging met ons aan te gaan! Klik hier voor de Poster_Nijmeegse Vierdaagse 2024