Zin om dit feest voor en met je buren te organiseren? Wil jij dit oppakken dit jaar met buurtbewoners?

Je kunt snel en gemakkelijk via een eenvoudige aanvraagprocedure je activiteit aanmelden, budget voor je activiteit en/of een Burendagpakket aanvragen. Om voor een Burendag toekenning in aanmerking te komen moet je aanvraag aan alle voorwaarden voldoen. Het Oranje Fonds hanteert voor Burendag de hieronder beschreven criteria.  is het mogelijk om een aanvraag in te dienen. Daarnaast is het mogelijk om je activiteit aan te melden en een Burendagpakket aan te vragen op burendag.nl. Ook voor de pakketten geldt op = op.

Aan welke voorwaarden moet je voldoen? 

De Burendagactiviteit vindt plaats op 27, 28 of 29 september 2024. Jullie organiseren een activiteit in de buurt, met de buurt en voor de buurt. De bijdrage is voor het opknappen van iets in de buurt, of voor een activiteit met de buurt (zoals een spelletjesmiddag etc.).  Uiteraard is het ook mogelijk om een activiteit aan te melden zonder dat je een bijdrage aanvraagt, zoals gezellig koffiedrinken met je buren of een andere activiteit die geen geld kost. Je kunt maximaal € 350,- toegekend krijgen en er moet altijd een relatie zijn tussen dat wat je aanvraagt en je Burendagactiviteit.  Het is ook mogelijk om alleen een Burendagpakket aan te vragen (op = op). Of om alleen je activiteit aan te melden en geen bijdrage aan te vragen als je wilt dat je activiteit voor de buurt zichtbaar is op onze site.

Je doet de aanvraag namens de gehele buurt. Daarom moeten vier andere buurtbewoners meeondertekenen. Daarvoor maak je gebruik van ons online handtekeningenformulier. De link hiervoor ontvang je via e-mail direct na het indienen van jouw aanvraag.

Alle info op https://www.burendag.nl/

Het team wat het de vorige jaren organiseerde heeft inmiddels een heel stel vlaggen in de opslag liggen en helpen jullie graag deze weer op te hangen. Houden jullie ons op de hoogte van jullie eventuele aanmelding! Groet Jannet, Jenny Beens en Myra Steens