Onze dorpswebsite www.glind.nl bestaat alweer tien jaar. Dat feestje zijn we helemaal vergeten te vieren in maart jl. Toen Rianne Joosten, uit het reactieteam, onlangs aangaf te willen stoppen kwamen we achter dit jubileum. Rianne was vooral erg goed in de eindredactie van de teksten. We gaan haar enthousiasme missen in ons redactieteam.

Op maandag 17 juni hadden we in de consistorie naast de kerk een klein bescheiden feestje. Daar werd immers door de bouwers van de website destijds aan ons, samen met de Rudolphstichting, uitgelegd hoe de website werkte.

Redactie lid Patrice de Jonge had speciaal voor het afscheid van Rianne een persoonlijke Glindse Bazuin (nieuwsbrief) gemaakt die we op de laptop konden bekijken. Buiten was er een hinkelbaan getekend  die ons feestvierders richting het feestje brachten. Er waren slingers en wat lekkers te eten en te drinken. Dominee Mieke zat in het complot en ging met  haar ‘Kom Binnen’ een uurtje naar de kerk.

Het huidige redactie team bestaat uit Patrice de Jonge, Lukas van Driel en Myra Steens. De dorpswebsite valt inmiddels al geruime tijd onder de verantwoordelijkheid van de Belangenvereniging. Voozitter Bertha van den Berg bezorgde Rianne  namens de Belangenvereniging De Glind een bloemetje.

OPROEP We zijn opzoek naar versterking van ons redactie team. Heb je belangstelling neem dan contact op met Myra Steens.