Negen kunstenaars van Typische Teksten (Atelier Gerbera) en de kinderen van Illegalio (Dorpskerk) laten zien wat ze gemaakt hebben. We hebben de rode loper uitgelegd! Zo zetten zij met elkaar de donkere dagen voor kerst eventjes in het licht. Je kijkt door de deuren en ramen van het atelier naar een geweldig schouwspel! Er is zoveel te zien: Een bijzonder dorp van karton en papier met hun inwoners. Ook zullen er ’typische teksten’ te lezen zijn. Zo hangen er buiten gedichten en ook de haiku’s die gemaakt zijn door de jongeren van Illegalio (van de Dorpskerk De Glind). Er is een kijkdoos en alle kinderen zijn in actie te zien tijdens een fotopresentatie. WIl je weten wie er dit jaar het ontwerp heeft gemaakt voor de kerstkaart van Stichting Jeugddorp De Glind?  Laat na afloop van je bezoek  je wens en/of reactie achter in het schrift dat bij de expo hangt. Dat vinden de deelnemers van het atelier super om later terug te lezen !!!

De expositie is gratis en geheel coronaproof vanaf de buitenkant te bezichtigen tussen 22 december t/m 8 januari 2022. Dagelijks van 09.00- 20.00 uur is het licht aan. Komt dat zien!

Locatie: Rudolphlaan 24 t.o.v. het Schateiland.

Atelier Gerbera/ Typische Teksten is een onderdeel van het Vrijetijdsaanbod van Stichting Jeugddorp De Glind. Begeleider Myra Steens