Zo aan het eind van het jaar weer tijd voor wat leuks. We rollen de rode loper rollen weer uit voor de jaarlijkse expositie. Achter het glas van deuren en ramen van Atelier Gerbera aan de Rudolphlaan 24 in De Glind is er een expositie met als titel ‘Vreemde Vogels’. Hier is met 10 deelnemers in de leeftijd van 8-19 jaar vanaf september jl. aan gewerkt!

Dit jaar hebben we ook Annemiek Mulder van Keramiek uitgenodigd. Deze talentvolle kunstenares uit ons dorp met haar vogels in aardewerk maakt er een kleurrijk geheel van. Bij deze expositie van de Vrijetijdsactiviteit ‘Typisch Textiel’ sta je onder de overkapping heerlijk droog om naar binnen te kunnen gluren.

Had je nog niet eerder het onthullingsdoek van het Kinderboerderij bord goed bekeken of de eerdere ‘Spoken word’ teksten van Anthony? Ook die zijn te bewonderen.

Toegang is gratis. Een reactie in ons gastenboek stellen we op prijs.

Wees welkom.

Wanneer: De expositie geopend van 20 december t/m 7 januari 2024 dagelijks van 09.00-21.00.

Waar: Rudolphlaan 24 De Glind is tegenover het Schateiland waar ook het Klompenpad (Glindhorsterpad) langs loopt.

Typisch Textiel (Atelier Gerbera) is een Vrije Tijd activiteit van Stichting Jeugddorp De Glind. Hier mogen kinderen ontdekken wat ze leuk vinden en hier hun creatieve vaardigheden verder in ontwikkelen.

Meer info https://www.jeugddorpdeglind.nl/activiteiten/atelier-typisch-textiel/

Organisatie/ informatie Myra Steens.  msteens@xs4all.nl