Agrarische natuur- en milieuvereniging Vallei Horstee viert dit jaar haar 25-jarig jubileum.
Het hele jaar 2022 worden leuke en interessante activiteiten georganiseerd voor boeren èn burgers. Eén van de acties is een fotowedstrijd voor hobbyfotografen met als thema ‘Dieren op en rond de boerderij’. Je kunt denken aan kippen of koeien maar ook aan insecten, kikkers, vogels, konijnen en nog veel meer! De wedstrijd loopt van 9 februari tot 15 mei.
De drie beste fotografen krijgen een mooie prijs: de prachtige boeken “Handboek Natuurfotografie”,
“De pracht van de natuur” of “Praktijkboek Natuurfotografie Jaarrond” om nòg mooiere natuurfoto’s te kunnen maken!
Extra leuk is dat de mooiste foto’s online door het publiek gekozen worden. Fotografen kunnen de wedstrijd promoten onder hun vrienden en familie om hen te motiveren om een stem uit te brengen.
Ook worden de mooiste foto’s afgedrukt op canvas en geplaatst bij exposities van Vallei Horstee en Groot Zandbrink aan de Postweg 1 in Leusden .
Kinderen op de basisschool kunnen ook meedoen. Zij zitten in een aparte groep en strijden met leeftijdsgenoten met hun mooiste foto’s voor het handboek “Natuurfotografie voor Uilskuikens” of een grote afdruk van de gemaakte foto op canvas.
Alle fotografen die mee willen doen, kunnen op https://www.valleihorstee.nl/fotowedstrijd alle verdere informatie vinden om tot 15 mei hun mooiste foto plaatsen.