Wij zijn Chris en Jeanine van Maanen en we wonen nu ongeveer 25 jaar in Lunteren. Wij hebben een gezinshuis en een stichting voor internationaal Jongeren werk.

Omdat we ons ook “machteloos” voelen aangaande de situatie in Oekraïne hebben we gezocht naar meer mogelijkheden om iets extra te doen.
Samen met stichting “Hart en Handen voor Oekraïne” hebben we besloten binnenkort (in januari 2023) een transport te sturen naar Kherson en de dorpjes eromheen. In dit gebied is onder andere een gebrek aan water en elektriciteit en een sterke behoefte aan meer warmte. Hiervoor gaan wij DEKENS-DEKBEDDEN-SLAAPZAKKEN-POWERBANKS-WARME WINTERKLEDING (OOK VOOR KINDEREN) LEDLAMPEN (OPLAADBAAR)- WARME SOKKEN – SNOWBOOTS – WARME PANTOFFELS – MUTSEN – GENERATOREN/AGGREGATEN inzamelen en verwerken met onze vrijwilligers van restaurant “Aan Tafel” in Lunteren.

Als u dus dekens, slaapzakken en dekbedden heeft (schoon uiteraard) dan zou het super zijn als u deze (verpakt in bananendozen) af kunt geven bij ons op de Barneveldseweg 13 te Lunteren of bij restaurant “Aan Tafel” aan de Dorpsstraat 169 te Lunteren. U kunt de goederen ook bij de kerk (Oranjestraat 31, Lunteren) inleveren op donderdag-, zaterdag- en zondagmorgen (voor de dienst).

We stemmen het transport af op de hoeveelheid die we inzamelen. Ook bijdragen in de vorm van een gift (voor de transportkosten o.a.) zijn van harte welkom!
Dit kan dan op rekeningnummer NL30RABO0337557381 t.n.v. College van diakenen van de gereformeerde kerk Lunteren (zodat u het ook makkelijker als aftrekpost kunt gebruiken) graag o.v.v. transport “aan tafel” ten behoeve van Oekraïne.

Dank u wel voor uw hulp, Chris en Jeanine van Maanen.

Met vriendelijke groet,  with Regards,

Chris en Jeanine van Maanen,” Aan Tafel “
www.aantafellunteren.eu

Rock Solid Foundation for International youth work. (https://www.facebook.com/groups/rocksolidprojects/)
Restaurant “Aan Tafel”
Dorpsstraat 169,
6741 AG, Lunteren
the Netherlands
0031 6 58 012579
chris@chrisvanmaanen.nl