Bent u op zoek naar een verwarmend, uitdagend en vooral gezellig gezelschapsspel dat de concentratie stimuleert en u vooral mentaal fit houdt? Dan biedt de Bridgeclub Barneveld een bridgecursus voor beginners.

Zo luidt de oproep van Bridgeclub Barneveld. En ik kan dat alleen maar van harte ondersteunen. Zo’n 15 jaar geleden ben ik begonnen met bridgen. Stap voor stap heb ik de kneepjes van het spel geleerd en nog altijd leer ik bij. Ik ervaar Bridgen als een boeiend spel. Je speelt samen met je bridgepartner en binnen de regels maak je afspraken. Ook dat maakt het spel spannend. Begrijp je elkaar? Wat betekent dat bod?

Bridgen is toch suf en alleen voor ouderen? Totaal niet. Dat is allang achterhaald. Nederlandse jongeren spelen op wereldniveau en niet zonder succes! Bridgen is niet alleen een denksport maar ook een sociale sport. Op de speelavonden ontmoet je andere bridgers, je praat en drinkt wat en uit ervaring kan ik zeggen dat nieuwe vriendschappen zijn ontstaan.

Nieuwsgierig geworden en overweeg je om ook te leren bridgen?

Ik zeg, doen!

Ingezonden door Maria Delhaas- van Driel
De Glind

Voor verdere informatie over de cursus kunt u bellen met Annelies Ravensbergen, secretaris, tel: 06 45490343 of kijk voor meer informatie op de website.
U kunt u aanmelden via dit e-mailadres: a.e.ravensbergen@hetnet.nl