Na een tussenperiode van twee jaar vanwege Corona vindt in juni de 15e editie van de Klompenavond4daagse plaats.

In de week na Pinksteren kan er weer gewandeld worden in de Achterveldse Klompenavond4daagse, de 15e editie, van dinsdag 7 t/m vrijdag 10 juni. De 5 en 10 km lange routes voeren over (on)verharde paden en wegen rond het dorp Achterveld door het mooie landelijke gebied van de gemeenten Leusden en Barneveld.
Waar de eerste klompen4daagse werd gelopen op houten klompen of laarzen, mogen de routes nu worden gelopen op alle soorten schoeisel.

Het spreekt vanzelf dat de wandelaars de natuur en omgeving met respect behandelen en zich netjes gedragen. Dat geldt ook met nadruk voor de rustpunten onderweg waar consumpties worden verstrekt.
Vanwege de omgeving waar de routes doorheen gaan mogen er geen huisdieren mee, ook niet aangelijnd.
De start is iedere avond vanaf 18.00u(10 km) of 18.30u (5 km) uur vanuit de SOSA-ruimte in de sporthal aan de Walter van Amersfoortstraat nr. 50.
Wandelaars krijgen een routebeschrijving op papier.
De intocht in Achterveld, die op vrijdag om 20.30 uur begint, zal weer worden begeleid door de Achterveldse muziekvereniging DWS.

Opgeven is mogelijk via klompen4daagse@gmail.com. Onder vermelding van naam, adres, telefoonnummer, geboortedatum en de gekozen wandelafstand.
Inschrijven kan ook tijdens de wandelweek, tussen 17.30 en 18.30 uur aan de starttafel.
Deelname kost 8 euro voor de gehele klompen4daagse. Hiervoor ontvangen de wandelaars elke avond een consumptie bij het rustpunt.
U kunt er ook voor kiezen om 1 of enkele avonden mee te wandelen. Dit kan voor 2 euro per avond.

De organisatie van deze Avondvierdaagse is aangesloten bij de Sticht Gooise Wandelsport Bond.