Ook in De Glind zal Koningsdag gevierd worden. Op donderdag 27 april zal het vanaf 16:00 uur feest zijn op het plein bij De Glindster en het veld tussen de Rudolphlaan en Postweg, dat voor de gelegenheid wordt omgetoverd tot een heus festivalterrein! Lekker eten, muziek, een kleedjesmarkt en van alles te doen voor jong en oud. Zoek je speelgoed uit en leg je kleedje neer om wat extra zakgeld te verdienen, leef je uit op de stormbaan of neem het op tegen je vrienden bij het stokvangen en andere leuke spellen!

Wie heeft het mooist versierde huis?
Doe mee en versier je huis zo mooi, grappig, uitbundig of origineel mogelijk en win een prijs! Op Koningsdag rijdt er een jury langs alle huizen die meedoen aan de wedstrijd. De prijsuitreiking is om 16:00u op het plein bij De Glindster en zal meteen de start van het feest zijn.
Wil je kans maken? Meld je dan aan via: www.glind.nl/feesthuis zodat de jury jouw huis kan komen bekijken!

Wil jij in de jury?
We zoeken twee kinderen die het leuk vinden om te jureren! Je rijdt op Koningsdag op een kar door het dorp langs alle versierde huizen die meedoen aan de wedstrijd en mag helpen kiezen wie de prijzen verdiend hebben.
Lijkt dat jou leuk om te doen? Laat het ons even weten via bovenstaande link.

Er zal ook een Foodplein zijn. Tussen 18.00u – 20.00u kan je deelnemen aan het buffet.
De maaltijd zal worden verzorgd door ONS, onze Oekraïense dorpsgenoten zullen zich hiervoor inzetten.
In verband met de voorbereidingen en de inkoop is het reserveren voor deze maaltijd verplicht. Je kunt reserveren via www.glind.nl/bbq. Ook dieetwensen kun je doorgeven.
Prijs per persoon is € 7,50. Betalen kan contant of per pin op de dag zelf.
Reserveren kan uiterlijk tot 20 april.