Vanaf vrijdag 6 augustus zijn de biologische groenten van De Landouw in de kraam aan de Ringlaan 11A in De Glind te verkrijgen.

Wellicht heeft u hem al zien staan: de groentenkraam bij de ingang van de parkeerplaats van het zwembad. Twee weken geleden is hij gebouwd door de groep van World Servants. Inmiddels zijn de verdere voorbereidingen ook klaar en kan de kraam in gebruik genomen worden.
Voor het afrekenen van de groenten hebben we gekozen voor een betaalsysteem met een QR-code. Heel gemakkelijk, veilig en van deze tijd. Met iPhone kan de code met het fototoestel worden gescand. Bij Android kan dat door de QR-code app te downloaden. Via de QR-code komt u bij een online betaalomgeving waar de betaling afgerond kan worden.

Ons doel is om al onze groenten in de streek af te zetten. Dat kan op veel manieren. Het verkopen van de groenten direct bij het land heeft een aantal voordelen. Zo wordt er nu geen kilometers met de producten gesleept, blijven de groenten supervers en weet u waar het vandaan komt. En nu er geen tussenhandel aan te pas komt, is er voordeel voor de klant en voor ons als leverancier.
Welkom bij onze kraam!

Frank en Simone van den Berg
Tuinderij De Landouw

Meer informatie op de facebook pagina