Er kan weer naar hartenlust gelezen worden. Op het vertrouwde plekje aan de Schoonderbekerweg (in de tuin van Rianne op nr.4) staat een mooie nieuwe Minibieb. Deze nieuwe aanwinst voor De Glind werd vandaag feestelijk geopend door een jongere uit het dorp.
De oude Minibieb, die jarenlang druk bezocht werd, was door weersinvloeden kapot gegaan. Na een aanvraag Fondsenwerving werd door Rudolphstichting de aankoop van een kastje, schildermaterialen en belettering gesponsord. Het opknappen van een oude kast was een heel project waar veel tijd en energie in ging zitten maar het resultaat is om trots op te zijn. Kom vooral eens kijken hoe mooi de nieuwe Minibieb geworden is!
In de kast staan naast materialen voor volwassenen, ook veel boeken voor kinderen en jeugd. Deze zijn te vinden op de onderste plank.

Minibieb werkt vanuit de overtuiging dat je de samenleving met elkaar leuker kunt maken. Vanuit het idee dat je met elkaar een plek beheert waar iedereen boeken kan lenen, ruilen of achterlaten. Met elkaar en voor elkaar dus. De Minibieb is een verbindende plek waar mensen in de buurt en bezoekers van De Glind elkaar treffen.
Laat de boeken die je gelezen hebt niet langer in de kast staan, maar breng ze naar het biebje om er iemand anders blij mee te maken. En wie weet kom jij ook weer een mooie verrassing tegen in de Minibieb.