Na een vliegende start van de kiosk op 5 juni jl. zijn er inmiddels veel patatjes en snacks verkocht. Het kiosk-team, dat bestaat uit vrijwilligers, heeft dit in de afgelopen weken met veel enthousiasme en met het zweet op de rug klaargemaakt voor onze gasten!
We zijn er erg blij mee dat de gasten van het zwembad de kiosk weten te vinden en wij positieve reacties hebben gekregen over de uitstraling van de kiosk en de goede smaak van de verschillende producten die we in ons assortiment hebben.
Nu de vakantietijd aanbreekt en we heerlijk kunnen gaan zwemmen, spelen en relaxen, is de kiosk  vaker open om onze gasten te kunnen voorzien van een heerlijke hap!

De openingstijden van de kiosk zijn vanaf 20 juli t/m 29 augustus:
dinsdag t/m vrijdag 16.00u – 19.30u
zaterdag en zondag 15.00u – 17.30u
op maandag gesloten

Oproep voor helpende handen kiosk deze zomer:
Aangezien de kiosk op vrijwilligers drijft en we wat bezetting betreft afhankelijk zijn van helpende handjes, roepen we in dit nieuwsbericht nogmaals op om je aan te melden!
We zijn op zoek naar mensen die willen helpen bij de verkoop van ijsjes, patat en snacks tijdens de openingstijden van de kiosk. Met elk uurtje dat iemand kan, zijn we erg blij. Mocht je iets kunnen en willen betekenen of wil je meer weten, stuur dan even een berichtje of bel Lianne Stoffelsen, 06 10585410.

4 DAAGSE ACTIE KIOSK vanwege START VAN DE ZOMERVAKANTIE!
Let op alleen geldig op dinsdag 20 tot en met vrijdag 23 juli tussen 17.00u en 19.00u.
Keuze 1; Bestel je patat of een snack, dan krijg je een gratis raketje of split!
Keuze 2; Bestel je patat, snack en drinken, dan krijg je gratis een ijsje naar keuze!