Op de Prinses Beatrixschool in de Glind is de peuteropvang officieel gestart. Op dinsdag en donderdagmorgen kunnen kinderen vanaf 2 jaar terecht van 8.15 tot 13.20 uur.

Voor peuters in de leeftijd van 2 tot 4 jaar bieden wij peuteropvang aan. Voor een peuter is het niet alleen belangrijk dat zij zich kunnen ontwikkelen in een veilige en liefdevolle omgeving, maar ook dat zij lekker kunnen spelen met leeftijdsgenootjes. Jouw kind krijgt bij ons alle ruimte en vrijheid om dit te doen en zijn talenten te ontdekken. Peuters leren spelenderwijs de wereld te ontdekken waarbij fantasie en onderzoeken actief worden gestimuleerd. Spelen is dé manier voor jouw peuter om zich voor te bereiden op de basisschool.
Als kinderen groter worden, groeit ook de wereld om hen heen. De peuteropvang is een avontuurlijke plek, gericht op de ontwikkeling van kinderen. Kinderen leren er sociale vaardigheden zoals; voor zichzelf opkomen, speelgoed delen, op je beurt wachten, samenspelen. Samen binnenspelen, in de kring zingen, bidden en luisteren naar een verhaal uit de Bijbel, gezellig eten en drinken, buiten op ontdekkingstocht, liedjes zingen of een spel doen, werken aan een thema. De peuteropvang is elke dag weer een feest. Plezier en opvoeding gaan eigenlijk hand in hand. ‘We leren kinderen bijvoorbeeld om naar de wc te gaan, maar ook om samen te delen. En we zorgen voor een herkenbare, vaste dagindeling.’

Voor meer informatie