Op zaterdag 5 juni werd de nieuwe keuken en frituur in de kiosk van buitenbad Splash feestelijk in gebruik genomen. Ondanks het bewolkte weer kwamen bezoekers na het zwemmen gezellig op het terrasje een patatje eten. Een lekkere snack kregen ze er vanwege de openingsactie gratis bij.
Het zwembadbestuur is blij dat ze aan de wens van veel bezoekers tegemoet kunnen komen om op het zwembad niet alleen een ijsje of wat snoep te kunnen kopen, maar ook op het gezellige terras van een patatje te kunnen genieten.
De vernieuwde kiosk is voorzien van een professionele keuken met dubbele friteuse en bakplaat. Er kan patat worden gebakken, maar ook frikandellen, kroketten, kaassoufflés en (vegetarische) hamburgers. Ook voor gekoelde blikjes drinken kun je er terecht. De ruimte is tip top in orde gemaakt door vrijwilligers en ook het runnen van de kiosk wordt door enthousiaste vrijwilligers gedaan.

De openingstijden

De kiosk met o.a. warme snacks is open op  woensdag- en vrijdagmiddag van 16:00 tot 19:30 uur en op zaterdag- en zondagmiddag van 15:00 tot 17:30 uur. IJsjes, snoep, chips en blikjes drinken, koffie en thee kunnen tijdens de openingstijden van het zwembad op alle dagen bij kassakiosk bij de entree gekocht worden.

Vrijwilligersoproep

Het zwembad kan altijd vrijwilligers gebruiken! Geef je voor het helpen bij de kiosk op bij Lianne Stoffelsen, coördinator van de kiosk: lstoffelsen991@gmail.com.