Al ruim 50 jaar lang worden in Assel op de Veluwe de Don Bosco Jeugdkampen georganiseerd.
Fam. Hoogerheijde is al vele jaren actief betrokken bij deze kinderkampen, als deelnemer maar ook als leiding. Ook dit jaar gaan Verena en Sandra weer mee!

Er worden kampweken voor drie leeftijdscategorieën georganiseerd. Zo kan het hele programma op leeftijd worden afgestemd. Meld je dus aan voor de juiste leeftijdscategorie, dan weet je zeker dat de activiteiten ook voor jou leuk zijn!

Schuurkamp week 1 13 t/m 16 jaar – 25 t/m 31 juli 2021
Schuurkamp week 2 8 t/m 13 jaar  – 1 t/m 7 augustus 2021
Schuurkamp week 3 10 t/m 13 jaar  – 8 t/m 14 augustus 2021
De kampprijs voor een week is 132,50 Euro.

Tijdens een week Schuurkamp is de kampschuur dé plek van waaruit we allerlei activiteiten ondernemen. Met een grote zaal om te spelen, 2 slaapzalen met stapelbedden én een speelzolder is dit de ideale plek die als uitvalsbasis dient.

Activiteiten zeg je? Ja zeker! Met de bossen direct om de kampschuur heen kunnen we al veel uitdagende spellen spelen. En met een kast vol knutselmateriaal kan de creatieveling ook zijn/haar kunsten tonen! Het zwembad en de zandvlaktes van de Veluwe zijn vlakbij, dus we stappen ook regelmatig op de fiets. Die mag je trouwens zelf meenemen of anders kun je ook een prima fiets huren. De leiding is al druk bezig om een supergaaf programma in elkaar te zetten.

Heb je zin in een actieve, sportieve en creatieve vakantieweek met leeftijdgenootjes? Of wil jij mee op reis door de tijd? Je bent altijd van harte welkom, dus geef je snel op!

Lijkt het je leuk om mee te gaan of wil je gewoon meer informatie; kijk dan eens rond op website van de jeugdkampen of neem contact op met Verena of Sandra Hoogerheijde via email .