Zomer in Gelderland komt naar De Glind!

Dinsdag 16 augustus 2022 is de grote dag. Dan komt Omroep Gelderland langs in De Glind om het programma ‘Zomer in Gelderland’ op te nemen en live uit te zenden op tv.

Op deze dag zijn jullie vanaf 17:30 uur uitgenodigd om plaats te nemen op de grote tribune die geplaats zal worden op het voormalige voetbalveld van SV De Glind. Iedereen is welkom om bij de live-uitzending te komen kijken.
(Let op: het is een live-uitzending, dus er kan niet meer geknipt worden mocht je niet in beeld willen komen)

Tijdens de live-uitzending krijgen jullie te zien hoe een team van 10 personen (Bekenden uit De Glind) ons prachtige dorp vertegenwoordigen.
Aan de hand van de verschillende onderdelen: stormbaan, ansichtkaart/zoekopdracht, quiz, proberen onze teamleden uit De Glind zoveel mogelijk geld te verdienen. Dit geld zal naar een goed doel (Gekoppeld aan De Glind) gaan dat binnenkort bekend zal worden gemaakt. Ook leuk om te weten is dat alle opdrachten te maken hebben met ons eigen dorp ‘De Glind’. Het is dus echt een dag waarin ons dorp helemaal centraal staat.

Alle opdrachten worden beoordeeld door een onafhankelijke jury, die onder leiding staat van Willy Oosterhuis. Naast de te winnen geldprijs voor het goede doel, strijden wij ook voor de titel ‘Mooiste plaats van Gelderland’. Deze titel willen wij natuurlijk maar wat graag aan ons dorp koppelen.

Benieuwd hoe zo’n uitzending eruit ziet? Kijk dan even op de site van de omroep:
www.gld.nl/tv/programma/zomer-in-gelderland/88

Voor vragen of extra informatie kunt u contact opnemen via: vrijetijd@jeugddorpdeglind.nl

Zet dinsdag 16 augustus 2022 dus snel in de agenda en hopelijk zien wij elkaar allemaal op deze mooie dag.