In de gratis open ochtend op 15 april van de cursus Intuïtieve Ontwikkeling: Werken met Energie & Bewustzijn maak je kennis met enkele basisbeginselen over het werken met energie en hoe je dat kan helpen in je dagelijkse functioneren. Trainster Hester van Deutekom uit De Glind  van Gids in Heling verzorgt deze ochtend als kennismaking voor de cursus van 9 ochtenden die 6 mei van start gaat.

Het aanvoelen en oppikken van andermans emoties kan voor HSP’s een kwaliteit zijn, maar ook een enorme aanslag op je eigen energie en welzijn. Hoe ga je hier goed mee om? Hoe bescherm je je voor andermans energie en blijf je bij jezelf? En ook: Hoe ontwikkel je verder je intuitie – jouw bron van innerlijk weten?

De cursus ook absoluut bedoeld voor mensen die meer hun intuitie willen ontwikkelen en daarop (weer) willen leren vertrouwen. “Onze maaatschappij is gestoeld op rationeel denken, waardoor vaak het ‘voelen’ afgeleerd of vergeten wordt. Ook tref ik vaak mensen die het vertrouwen in hun eigen heldere weten of voelen kwijtgeraakt zijn omdat ze als kind te vaak hoorden dat hun weten via intuitie ‘onzin’ was”. Het expirementeren hiermee in de groep via concrete oefeningen geeft inzicht en vertrouwen, plus handige tools die je helpen in het dagelijkse leven.

De gratis open ochtend op 15 april van 10.00 – 13.00 vindt plaats in de veilige geborgenheid van de Sela Yurt op de Ringlaan 29 in de Glind.
Aanmeldingen voor de open ochtend zijn wenselijk via: hester@gidsinheling.nl.

De cursus Intuitieve Ontwikkeling: Energie & Bewustzijn I zelf gaat van start op maandag 6 mei van 10.00-13.00 uur (9x tot 8 juli).

In haar cursussen combineert Hester humor met speelsheid en diepgang, voor bewustzijn en persoonlijke groei. Je leert regie te krijgen over jouw eigen energieveld en intuïtie, wat je helpt om sterker te staan in de verbinding en communicatie met jezelf en met anderen.

Meer informatie en ervaringen van eerdere cursisten vind je op https://gidsinheling.nl/cursus-intuitieve-ontwikkeling/