Café Doodgewoon

Op 11 oktober 2022 organiseert de Stichting Eerstelijns Samenweringsverband Achterveld (SESA) de eerste bijeenkomst van Café Doodgewoon in Achterveld. Graag nodigen wij alle geïnteresseerden uit Achterveld én Leusden hiervoor uit. De bijeenkomst is ook voor mensen die zich betrokken voelen bij dit onderwerp.
Café Doodgewoon is plek waar thema’s over palliatieve zorg besproken worden. De bijeenkomsten gaan over leven met een ongeneeslijke ziekte. Vragen als ‘ Wat betekent dit voor u en voor uw naasten?’ en ‘Wat komt er allemaal op u af?’ zullen centraal staan.

Tijdens deze eerste bijeenkomst zal Jannie Oskam vertellen over haar eigen ervaringen. Zij is tevens de auteur van het boek ’Tussenland, over leven met de dood in je schoenen’, een boek voor lotgenoten en professionals. Er is tijdens deze bijeenkomst tijd voor ontmoeting en gelegenheid om uw vragen te stellen.

Wilt u meer weten over dit onderwerp? De bijeenkomst is op dinsdag 11 oktober 2022, van 15:30 tot 17:00 uur in cultureel centrum De Moespot, Jan van Arkelweg 6 te Achterveld. De inloop is vanaf 15:15 uur. Deelname aan de bijeenkomst is gratis.

U kunt zich eenvoudig aanmelden door een mail te sturen naar: info@heelkom.nl
Dan zetten wij de koffie vast voor u klaar. U bent van harte welkom!

Mocht u niet in de gelegenheid zijn de bijeenkomst bij te wonen, dan kunt u ook uw vragen stellen tijdens het spreekuur van Lariks in De Heelkom in Achterveld. Zij zijn op maandag- en woensdagochtend tussen 09.00-12.30 uur telefonisch te bereiken op tel.0342-451333.